SELAMAT DATANG KE WARONG CIKBOLLAT ... SELAMAT MEMBACA

Friday, 30 November 2018

Si Obses pada Kelana Jaya SS6

Assalamualaikum,


Warga Pembaca CikBollat!



Pada hari Jumaat yang mulia ini, CikBollat ingin bercerita sedikit tentang keobsesan pada Kelana Jaya khasnya pada SS6 & SS7 😂😪😪😍😎




Apa yang ada dekat situ? Banyak !! ðŸ˜‚ . Lebih kurang 4-5 tahun CikBollat mendiami kawasan tu... yang mana semuanya mudah, accessible , mana taknya, kedai makan, bank-bank, kedai runcit/hypermarket/fast food, pos , pejabat polis, masjid , bus stop laluan bas selangor , paradigm, tasik kelana jaya untuk riadah dan kedai bengkel kedai tayar kedai accessories kereta, dobi  .. macam-macam lagilah.. semua within walking distance guys! mana tak obses.. lrt sampai 2 stesen yang terdekat.. nak pergi kl? turun je sikit dalam 3 minit dah jumpa bustop.. bas rapid lalu, tinggal pilih je nak stesen kelana jaya / Taman Bahagia. So, dari segi transportation/riadah/makan/kedai runcit /hypermarket semua ada.. Dan Cik Bollat kalau datang sana , tak pernah missed pergi Giant Kelana Jaya. dan Foodcourtnya..  CikBollat selalu makan nasi ayam di sana ..  ðŸ’“💕💖


Sekarang ni sebab dah tak menetap di sana, tapi pergi bank, pergi giant , servis kereta , basuh kereta semua dekat kelana jaya guyyssss ..hahhah😂😂😂😂😂




nasi ayam



Klik  👉 Sini  untuk posting lain .. 

No comments:

Post a Comment